En unik møteplass i Oslo


I 2019 åpnet Salongen Ibsenkvartalet Konferanse, et nytt og unikt tilbud i Oslos konferansemarked. Det er mye å velge blant i Oslos konferansemarked, men Salongen tar sikte på å være et friskt og spennende alternativ.

Det var dette KLP Eiendom hadde i tankene da de i samarbeid med serviceselskapet 4Service unnfanget ideen om å gjøre noe annerledes med sine kontorlokaler i Ibsenkvartalet.

Salongens visjon "tilretteleggeren for de beste møtene", er tuftet på gårdeier KLP Eiendoms visjon om "å være den beste partneren for dagene som kommer". Mange arbeidstakere og bedriftsledere mener at den beste formen for læring, samarbeid og deling av kunnskap skjer gjennom fysiske møter, noe KLP Eiendom ønsket å bidra til gjennom etableringen av Salongen.

- Vår rolle var å skape en unik møteplass for møtene du husker, uttaler Eiendomssjef Odd Edvard Lund i KLP Eiendom. Dette gjøres i tett samarbeid tett med 4Service, som er blant Norges mest attraktive serviceselskap innenfor personalrestaurant, kantine-, renhold- og forpleiningstjenester. 4Service står for daglig drift og skal bidra til at skape en unik opplevelse for gjestene i de fantastiske lokalene som er skapt på Salongen.

Salongens utforming skaper et svært godt tilbud mot markedet. En spennende konferansedel, en egen restaurant med navnet Provianten samt kaffebaren Kammerset som på dagtid er åpen for publikum, men som på kveldstid kan bli til en vin- og cocktailbar for konferansegjester. Dette gir Salongen konferanse stor fleksibilitet for å skape gode møteplasser og spennende sceneskift. Det hele leveres med et stort hjerte for å skape den unike opplevelsen som huskes.

- Vi setter stor pris på den tilliten KLP Eiendom har gitt oss for å drifte Salongen Konferanse. Vi vet hva som kreves og jobber kontinuerlig for å opprettholde høy kvalitet og profesjonell drift samtidig som vi skal være enkle og personlige i måten vi opptrer mot både kunder, leverandører og samarbeidspartnere, sier Annica Andersson, Leder Event og Konferanse i 4Service.

Er du nysgjerrig på Salongen? Ta kontakt for en prat eller visning på post@salongenkonferanse.no eller på telefon 40 41 91 91.

God stemning

God atmosfære på Salongen

Vi vil gjerne høre fra deg

Telefon +47 40 41 91 91
Epost post@salongenkonferanse.no

Denne siden støtter ikke Internet Explorer da Microsoft ikke lenger oppdaterer og støtter browseren.

Nettsiden fungerer derimot utmerket i alle moderne nettlesere, som Chrome, Safari, Edge og Firefox. Klikk på en av linkene for å laste ned den du ønsker. Nettsiden fungerer også fint på alle smarttelefoner, så dersom du ikke ønsker eller har rettighet til å laste ned ny browser anbefaler vi at du besøker salongenkonferanse.no på mobilen i stedet.

Eventuelt kan du ringe oss på tel: 40 41 91 91 eller sende e-post til: post@salongenkonferanse.no