Blake valgte Salongen


Designbyrået Blake valgte Salongen som sin base for en heldags workshop. Et inspirerende miljø som bidro til kreativitet var viktig for valg av sted.

Inspirasjon til nye løsninger

- Som design- og kommunikasjonsbyrå er det vår oppgave å håndtere mange oppdrag parallelt, men for å gi fullt fokus til denne oppgaven valgte vi å trekke oss ut av egne lokaler for en dag for å tydelig ramme inn dette oppdraget, sier Henrik Hagelsteen, byråleder i Blake.

Oppdraget fra kunden handlet om videreutvikling av en bydel i lys av den store utviklingen i Oslos bykjerne. Blake søkte derfor etter en god atmosfære for idéarbeid, tillegg til sentral beliggenhet og offentlig kommunikasjon.

- Salongen har et gjennomarbeidet konsept, som er tilpasset en gruppe som oss. De har lagt vekt på kvalitet i detaljene, fra materialvalg, interiørdesign og svært gode møteromsstoler, til kvaliteten på det tekniske utstyret og god mat. 2 min unna Stortinget t-bane stasjon var også praktisk for alle våre medarbeidere, sier Hagelsteen. 

På prosjektet jobber Blake i nettverk med byrået Maverick og rådgiver Morten Kristiansen deltok på videomøte fra sitt fjernkontor i Puerto Rico. Slik er et moderne arbeidsliv og møter er ikke lenger bare fysiske. Det setter derimot krav til både fasiliteter og utstyr.

- Følelsen av å være i samme rom gjennom gode skjermer, god lyd og teknikk man kan stole på gjør at man er fleksibel på en helt annen måte enn før, til tross for at en av deltakerne sitter på andre siden av kloden, uttaler Alexander Osa strategisk rådgiver i Blake.

Atmosfære
En prosjektleder i dyp konsentrasjon
Samarbeid
Diskusjoner og avklaringer

Atmosfære og kreativitet


- Salongen som samarbeidsarena for denne workshopen var perfekt. Det var en god atmosfære for idearbeid. Flere rom i tett tilknytning til hverandre gjorde det mulig å dele seg i arbeidsgrupper, samtidig som avstandene mellom gruppene var små.

- Så møttes vi til korte breakout sesjoner i mingleområdet der det også til enhver til stod sunne og fristende snacks, drikke og fristende mat. Det gjorde at vi fikk bedre flyt i arbeidet vårt, sier Heidi Mittun-Kjos kreativ leder i Blake.

Mat og service utenom det vanlige

"Uten mat og drikke duger helten ikke" heter det. God mat er viktig for velvære, prestasjon og humør gjennom en lang  arbeidsdag. Salongens mattilbud er derfor tuftet på økologi, balansert kosthold med stort innslag av grønt, brød fra eget bakeri, spennende smakskombinasjoner og mindre bruk av kjøtt.

- Maten og servicenivået vi opplevde på Salongen var meget god. Her opplevde vi å bli litt ekstra ivaretatt. Salongen er ingen ‘konferansemaskin’ som måker ut tallerkener i hundretall, og det er bra, avslutter Hagelsteen.

Ønsker du holde ditt arrangement på Salongen? Sjekk ledig kapasitet her.

Denne siden støtter ikke Internet Explorer da Microsoft ikke lenger oppdaterer og støtter browseren.

Nettsiden fungerer derimot utmerket i alle moderne nettlesere, som Chrome, Safari, Edge og Firefox. Klikk på en av linkene for å laste ned den du ønsker. Nettsiden fungerer også fint på alle smarttelefoner, så dersom du ikke ønsker eller har rettighet til å laste ned ny browser anbefaler vi at du besøker salongenkonferanse.no på mobilen i stedet.

Eventuelt kan du ringe oss på tel: 40 41 91 91 eller sende e-post til: post@salongenkonferanse.no