Hånd i hvitprikket bluse ved suppeskål og kålhode

Salongens matfilosofi


Et godt måltid laget fra bunnen av skal gi overskudd og glede. Derfor har vi stort fokus på sesongaktuelle og bærekraftige råvarer, tilberedelse og kontinuerlig utvikling av våre kokker.

Vi jobber med økologiske kortreiste råvarer, vi har ekte kokker som tilbereder maten, og vi har muligheten til å tilby arbeid både tidlig og sent. Kokkene kommer derfor til oss! For å sikre jevn leveranse har vi et matfaglige team som kommer med faglig påfyll ukentlig, og jobber med utvikling, inspirasjon og kursing.

Vårt matkonsept baseres på tre grunnpilarer;

Ekte kokker: Våre kompetente kokker har gjennomført fagprøve, eller har lang og bred erfaring tilsvarende grunnopplæring.

Gode råvarer: Vi samarbeider med seriøse leverandører og holder oss til orientert om hvilke av sesongens råvarer som har best kvalitet for å tilby våre kunder et best mulig tilbud.

Ekte matglede: Våre faglærte kokker lager mat helt fra bunnen av og vi ønsker å tilby en opplevelse rundt våre måltider.

Vår matfilosofi sørger for en jevn fin kvalitet på produktet vi leverer, og fornøyde gjester. Kokkene på Salongen jobber mye med grønnsaker, og mer bærekraftige råvarer. Vi jobber også med uvanlige stykningsdeler som ikke lenger brukes like mye, og hvordan vi kan redusere salt i maten uten at det smaker mindre.

Vår ambisjon er å skreddersy en sunn og variert meny som møter våre gjesters ønsker om en god matopplevelse.

Det er viktig at våre menyer gir matopplevelser, bidrar til trivsel og en energiboost på konferansen eller i møtet.

Salongen leverer et bredt spekter av måltidstjenester med høy kvalitet. Vi har et bevisst forhold til miljø og bestreber minst mulig miljøbelastning i alle ledd slik at vår drift skal sette så få spor som mulig etter seg.

Vi leverer økologiske matvarer etter ønske fra våre kunder og kan bistå med rådgivning og løsningsforslag for ditt arrangement. Vi bestreber en bærekraftig leveranse, hvor vi spiller på lag med naturen, økonomien og råvareutnyttelse.

 

Denne siden støtter ikke Internet Explorer da Microsoft ikke lenger oppdaterer og støtter browseren.

Nettsiden fungerer derimot utmerket i alle moderne nettlesere, som Chrome, Safari, Edge og Firefox. Klikk på en av linkene for å laste ned den du ønsker. Nettsiden fungerer også fint på alle smarttelefoner, så dersom du ikke ønsker eller har rettighet til å laste ned ny browser anbefaler vi at du besøker salongenkonferanse.no på mobilen i stedet.

Eventuelt kan du ringe oss på tel: 40 41 91 91 eller sende e-post til: post@salongenkonferanse.no