Ibsen byste på gullbord med glassplate foran en grønn gardin og en stor blomsteroppsats
Salongen

Et unikt konferansehus

I Ibsenkvartalet i hjertet av Oslo sentrum, med Oslo Tinghus som nabo, ligger Salongen, et unikt og moderne konferansehus utenom det vanlige. Salongen er skapt med mål om å være en av Oslos mest inspirerende konferansehus for alle som verdsetter verdien av det fysiske møtet der utfordringer kan diskuteres, kunnskap deles, idéer utvikles og løsninger utformes.

Møteromsdetalj med grå stoler i tekstil og spiler i taket.
Resepsjon
Velkommen til en hyggelig opplevelse i Salongen
Stilfullt
Et unikt sted for gode møter

Inspirasjon og gode opplevelser


Navnet henter sin inspirasjon fra Ibsens tid da salongene var arena for de gode og tidvis heftige diskusjonene. Salongen er innredet i klassisk moderne stil, med et nikk til fortiden og et blikk mot fremtiden, med mål om å skape en lun atmosfære. Gjennom bruk av varme materialer som eik, moderne fargekombinasjoner og kvalitet i detaljene, ikke minst moderne fasiliteter for luft- og inneklima ligger alt til rette for å skape en unik møteplass for verdifulle møter mellom mennesker.

Hånd i hvitprikket bluse ved suppeskål og kålhode

God mat og god atmosfære


En viktig del av en konferanse eller et møte er mat av høy kvalitet. Våre kokker utvikler fristende og tidsaktuelle menyer og tilbud basert på sesong, økologi og i samspill med naturen. Maten vi tilbyr lages på stedet, vi baker brød og tilbyr alt fra sunne og enkle frokosttilbud til fullverdige fire-retters menyer med vinpakker.

Maten kan nytes enten i Salongens mingleområde, i møterommene eller i vår restaurant Provianten, som er en del av konferansehuset. Kaffebaren Kammerset, som på dagtid er åpen for publikum, er også en del av vårt tilbud. På våre kveldsarrangement kan Kammerset bli til en cocktailbar som et spennende sceneskifte i et større arrangement.
(Provianten og Kammerset åpner i november 2019).

Fasiliteter

Mange muligheter


Salongen består av ett stort konferanserom og fem intime møterom i ulike størrelser for møter og arrangementer tilpasset alt fra 4 til 100 personer. Konferanse- og møterommene er sentrert rundt et sosialt mingleområde, i nær tilknytning til resepsjon og garderobe.

Teknikk og utstyr

Topp moderne


Det tekniske utstyret er topp moderne og tilrettelagt for dagens behov for bruk av lyd og bilde, presentasjoner samt løsninger for telefon- og videomøter med deltakere som ikke kan ta reisen til Oslo.

Finn oss

Sentralt i Oslo


Du finner enkelt frem til oss, enten via offentlig kommunikasjon til CJ. Hambros Plass, bil til Sentrum P-Hus i kjelleren eller kanskje for egen maskin på Oslo Bysykkel til stativet i Akersgata.

Denne siden støtter ikke Internet Explorer da Microsoft ikke lenger oppdaterer og støtter browseren.

Nettsiden fungerer derimot utmerket i alle moderne nettlesere, som Chrome, Safari, Edge og Firefox. Klikk på en av linkene for å laste ned den du ønsker. Nettsiden fungerer også fint på alle smarttelefoner, så dersom du ikke ønsker eller har rettighet til å laste ned ny browser anbefaler vi at du besøker salongenkonferanse.no på mobilen i stedet.

Eventuelt kan du ringe oss på tel: 40 41 91 91 eller sende e-post til: post@salongenkonferanse.no