Hos oss får du det som du ønsker


Nøkkelen til et godt arrangement eller møte er at dine behov blir ivaretatt.

Vi ønsker at våre gjester skal oppleve at de blir sett og ivaretatt. Vi sørger for personlig oppfølging fra første kontakt frem til man har avsluttet et møte eller en konferanse. Vi skreddersyr arrangement og møter ut ifra våre gjesters behov og gjør vårt ytterste for å oppfylle disse.

Salongen er tilrettelagt for å skape unike events med fantastisk mat og drikke, underholdning med live-musikk, DJ eller humorinnslag. Salongen er utformet med formål om å skape sceneskift og overganger til ulike miljøer, som bidrar til at et heldags arrangement blir variert og innholdsrikt.

Hvordan vil du ha det?


En typisk dag kan starte med kreative samlinger i vårt hovedrom Kristiania, fortsette på (kaffe)baren Kammerset for en aperitiff og kanskje et underholdende foredrag for så å avslutte dagen med en herlig middag komponert av vår kjøkkensjef i restaurant Provianten. Disse sceneskiftene gjør Salongen til et spennende og unikt sted tilpasset ulike arrangementer.
Ta kontakt med oss for en visning og uforpliktende prat om ditt arrangement. Jo mer vi vet om deg og dine gjester jo bedre kan vi legge tilrette for at ditt arrangement blir vellykket og minnerikt.

Ta kontakt

Vi skreddersyr din opplevelse


Denne siden støtter ikke Internet Explorer da Microsoft ikke lenger oppdaterer og støtter browseren.

Nettsiden fungerer derimot utmerket i alle moderne nettlesere, som Chrome, Safari, Edge og Firefox. Klikk på en av linkene for å laste ned den du ønsker. Nettsiden fungerer også fint på alle smarttelefoner, så dersom du ikke ønsker eller har rettighet til å laste ned ny browser anbefaler vi at du besøker salongenkonferanse.no på mobilen i stedet.

Eventuelt kan du ringe oss på tel: 40 41 91 91 eller sende e-post til: post@salongenkonferanse.no