Møterommet Arbin med grå tekstilstoler og mørkegrått bord
Grønn blomstervase med fargerike blomster på sort bord
Møterom til 8 personer

Arbin

Arbin er intimt og komfortabelt innredet og har utstyr til å holde møter og workshops. Rommet har en minsteleie på 2 timer og du blir møtt av vår Sitemanager ved ankomst. Leieperioden inkluderer WiFi, kaffe, te og vann. Ønsker du en møteromspakke kan du velge det i løpet av bestillingløpet nedenfor.

BOOK MØTEROM
Møterommet Arbin med grå tekstilstoler, mørkegrått bord med fargerik blomsteroppsats

Tekniske spesifikasjoner

STØRRELSE 19 kvm
Kapasitet Møterom med plass til maks 8 personer.
TEKNIKK • Kamera
• 65" skjerm med touch, 4K oppløsning
• Whiteboard
• Videomøteløsning
• Telefonkonferanse
• WiFi og ethernetkabel
Servering Det er mulig å få servering i møterommet for møter med fire eller flere deltakere. Møteromsleie inkluderer kaffe, te og vann – med påfyll. Ut over dette kan vi tilby frukt, snacks, bakervarer fra eget bakeri og full lunsj som et tillegg. Ta kontakt med Sitemanager for spørsmål eller bestilling.
Fasiliteter Møterommene har dagslys fra store vinduer mot Munchsgate og glassvegg med gardin mot mingleområdet. Møterommene inkluderer whiteboard, men vi kan også sette inn flippover med papir og tusjer om det er ønskelig.
Toaletter finnes nærliggende i samme etasje.
Adkomst Salongen ligger i Ibsenkvartalet ved siden av Oslo Tinghus. Adkomst via både heis fra Sentrum P-Hus og trapper fra C.J. Hambros plass opp til atriumsplatået der du finner inngang D.

Se tilgjengelighet — Arbin

Hvis ønsket tidspunkt er ledig, gå videre ved å klikke på "Book møterom".

Kontakt

Har du noen spørsmål?


Denne siden støtter ikke Internet Explorer da Microsoft ikke lenger oppdaterer og støtter browseren.

Nettsiden fungerer derimot utmerket i alle moderne nettlesere, som Chrome, Safari, Edge og Firefox. Klikk på en av linkene for å laste ned den du ønsker. Nettsiden fungerer også fint på alle smarttelefoner, så dersom du ikke ønsker eller har rettighet til å laste ned ny browser anbefaler vi at du besøker salongenkonferanse.no på mobilen i stedet.

Eventuelt kan du ringe oss på tel: 40 41 91 91 eller sende e-post til: post@salongenkonferanse.no